Συναντήσεις Ι. Σεντελέ με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη

b_450_300_16777215_00_images_diafores_senteles_skourletis.JPGΣειρά επαφών με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη είχε ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα. Στο επίκεντρο των συζητήσεων, στις οποίες συμμετείχε και ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος, βρέθηκαν οι υποδομές της περιοχής, το γεφύρι της Πλάκας κ.α. Αναλυτικότερα, με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό του Δήμου, τα οικονομικά προβλήματα, τον ΧΥΤΑ Ελληνικού και τον γενικότερο περιφερειακό σχεδιασμό για τα απορρίμματα.

Με την υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη συζητήθηκαν θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος για την περιοχή των Τζουμέρκων, ενώ με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε συζητήθηκε η πορεία της αναστύλωσης του Γεφυριού της Πλάκας, καθώς και το σημαντικό θέμα της βελτίωσης των οδικών υποδομών προς την περιοχή.
Τέλος, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, έγινε συζήτηση για τις προοπτικές βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του Δήμου.